Gluteeniton Toscakakku
Joulu

Gluteeniton Toscakakku

Arviot

(52 votes)

(52 votes)

Toscakakku on mainio tarjottava myös gluteenittomana. Valmista leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    8-10 annosta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

  2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kuohukerma tai maito, sekä sulatettu voi tai margariini.

  3. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

  4. Paista pohjaa 200°C:ssa uunin keskiritilätasolla n. 15-20 minuuttia, tai kunnes pohja tuntuu kypsältä.

  5. Mittaa kasariin voi tai margariini, sokeri, mantelilastut, gluteeniton jauhoseos ja kuohukerma tai maito. Kiehauta miedolla lämmöllä ja levitä piiraspohjan päälle.

  6. Paista 200-225°C:n uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.

    Resepti ja kuva: Hellapoliisi

Reseptissä on käytetty:
Semper Fin Mix, en glutenfri mjölmix

HIENO JAUHOSEOS