Gluteeniton Toscakakku
Arviot
(58 votes)
(58 votes)
Toscakakku on mainio tarjottava myös gluteenittomana. Valmista leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan.
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
8-10 annostaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kuohukerma tai maito, sekä sulatettu voi tai margariini.
Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.
Paista pohjaa 200°C:ssa uunin keskiritilätasolla n. 15-20 minuuttia, tai kunnes pohja tuntuu kypsältä.
Mittaa kasariin voi tai margariini, sokeri, mantelilastut, gluteeniton jauhoseos ja kuohukerma tai maito. Kiehauta miedolla lämmöllä ja levitä piiraspohjan päälle.
Paista 200-225°C:n uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.
Resepti ja kuva: Hellapoliisi