Gluteenittomia patonkeja uunipaprika-saksanpahkinä- Täytteellä
Helppo ateria

Gluteenittomia patonkeja uunipaprika-saksanpahkinä- Täytteellä

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Todellinen makuelämys!

  • Valmistusaika
    15 min
  • Annosmäärä
    6 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

  2. Paahda paprikoita uunissa 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Anna jäähtyä. Kuori ja poista siemenet.

  3. Sekoita paprikat öljyn kanssa tasaiseksi tehosekoittajalla.

  4. Pilko saksanpähkinät ja persilja ja sekoita. Mausta paprikajauheella, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla

  5. Paista minipatongit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä, jaa kahtia ja täytä

Reseptissä on käytetty:
Semper Minibaguetter, glutenfritt bröd som gräddas hemma

MINIPATONGIT

Semper Minibaguetter Fiber, glutenfria och fiberrika minibaguetter

ROUHEISET MINIPATONGIT