Gluteenittomat parsakaalitapakset
Helppo ateria

Gluteenittomat parsakaalitapakset

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Herkulliset parsakaalitapakset maistuvat parhaalta paprikadipin kera.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    15 Parsakaalitapasta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Kiehauta parsakaalia vedessä n. 1 minuutin ajan ja anna sen jäähtyä kylmässä vedessä.

  2. Valuta vesi pois parsakaalista ja paloittele se.

  3. Sekoita yleiskoneella: paloiteltu parsakaali, muna, parmesanjuusto, Pofiber-perunakuitu ja persilja.

  4. Mausta taikina suolalla ja pippurilla.

  5. Muotoile ruokalusikallisesta taikinaa puikko tai pyöreä pallo ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  6. Paista uunissa 200° C:ssa n. 15 min. Kääntele ja paista vielä n. 10 min.

  7. Tarjoa lämpimänä dippikastikkeen kera.

Reseptissä on käytetty:
Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER PERUNAKUITU