Guteeniton Toasty voileipä
Helppo ateria

Gluteeniton Toasty voileipä

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Mitä korkeampi, sitä parempi!

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai esim. juustohöylällä.

  2. Yhdistä fenkoli, tillisilppu, sitruunamehu, sitruunankuori raaste ja oliiviöljy kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Paista leipäviipaleet voissa tai margariinissa, jotta niihin tulee kaunis, kullanruskea pinta.

  4. Levitä tuorejuustoa leipäviipaleiden päälle, lisää juusto, lohi ja fenkolitäyte. Kokoa kerrosleiväksi.

Reseptissä on käytetty:
Semper Toasty Fiber, glutenfritt rostbröd med fiber

TOASTY ROUHEINEN