Gluteeniton tagliatelle carbonara
Helppo ateria

Gluteeniton tagliatelle carbonara

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Ihanan kermainen pasta carbonara gluteenittomana. Hyvä parmesanjuusto on tämän reseptin juju.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista pekonipalat rapeiksi öljyssä, lisää herkkusienet pannulle.

  2. Sekoita kerma, munankeltuaiset ja 1,5 dl parmesanjuustoa ja lisää seos kuuman pastan joukkoon.

  3. Lisää päälle rapeat pekonit ja herkkusienet.

  4. Mausta pippurilla ja suolalla ja ripottele päälle 0,5 dl parmesanjuustoraastetta

Reseptissä on käytetty:
Pasta Tagiatelle, glutenfri och ekologisk pasta

TAGLIATELLE