Gluteeniton ”Smörrebröd” uppomunilla
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Oma versiomme tanskalaisesta klassikoleivästä!
Valmistusaika
20 minAnnosmäärä
4 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Viipaloi avokado ohuiksi viipaleiksi, purista päälle sitruunamehua.
Levitä leipien päälle tuorejuustoa ja lisää avokado ja oliiviöljyä ohuena nauhana, mausta suolalla ja chilihiutaleilla.
Keitä vesi, lisää etikka ja suola. Säädä lämpö pienelle. Riko munat yksitellen kahvikuppiin ja valuta hitaasti, varovasti veteen. Hauduta 3-4 min. kunnes valkuainen hyytyy. Valkuainen kätkee sisälleen vielä löysän keltuaisen. Nosta munat vedestä reikäkauhalla.
Laita uppomunat leipien päälle ja ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä ja persiljasilppua ja nauti herkullisista leivistä!