Gluteeniton ”Smörrebröd” uppomunilla
Helppo ateria

Gluteeniton ”Smörrebröd” uppomunilla

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Oma versiomme tanskalaisesta klassikoleivästä!

  • Valmistusaika
    20 min
  • Annosmäärä
    4 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Viipaloi avokado ohuiksi viipaleiksi, purista päälle sitruunamehua.

  2. Levitä leipien päälle tuorejuustoa ja lisää avokado ja oliiviöljyä ohuena nauhana, mausta suolalla ja chilihiutaleilla.

  3. Keitä vesi, lisää etikka ja suola. Säädä lämpö pienelle. Riko munat yksitellen kahvikuppiin ja valuta hitaasti, varovasti veteen. Hauduta 3-4 min. kunnes valkuainen hyytyy. Valkuainen kätkee sisälleen vielä löysän keltuaisen. Nosta munat vedestä reikäkauhalla.

  4. Laita uppomunat leipien päälle ja ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä ja persiljasilppua ja nauti herkullisista leivistä!

Reseptissä on käytetty:
Semper Gluteeniton Siemenleipä

SIEMENLEIPÄ

Semper Toasty Fiber, glutenfritt rostbröd med fiber

TOASTY ROUHEINEN