Gluteeniton savulohi-pastasalaatti
Helppo ateria

Gluteeniton pastasalaatti

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Ihana gluteeniton savulohi-pastasalaatti on helppo valmistaa ja herkullinen. Se on mainio ruokaisa tarjottava juhlien noutopöydässä. Tämän Hellapoliisin laatima pastasalaatti riittää noutopöydässä noin 10 henkilölle.

  • Valmistusaika
    40 min
  • Annosmäärä
    10
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele kesäkurpitsa kuutioiksi tai suikaleiksi.

  3. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.

  4. Laita kulhoon valutettu pasta ja pilkotut kasvikset sekä maissi. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Anna maustua hetki.

  5. Lisää savulohi ja tilli.

  6. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa balsamiviinietikkaa. 
    Koristele annos sitruunanviipaleilla ja tillillä.


    Kuva ja resepti: Hellapoliisi

Reseptissä on käytetty:
Gluteeniton fusilli sis. Kauraa

FUSILLI SIS. KAURAA

Gluteeniton fusilli

FUSILLI