Gluteeniton mozzarellaleipä
Helppo ateria

Gluteeniton mozzarellaleipä

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Raikas täytetty leipä avokadon ja mozzarellan kera. Ruokaisa leipä sopii hyvin lounaaksi tai piknik-evääksi.

  • Valmistusaika
    20 min
  • Annosmäärä
    4 leipää
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Viipaloi mozzarella ja avokado ohuiksi viipaleiksi.

  2. Laita leipäviipaleet leikkuulaudalle ja levitä leipien päälle ohut kerros tuorejuustoa.

  3. Lisää puolet salaatista neljälle leipäviipaleelle.

  4. Lisää mozzarella- ja avokadoviipaleet ja ripottele päälle hieman chiliä, yrttisuolaa ja mustapippuria.

  5. Jaa auringonkukanversot ja loput salaatista täytettyjen leipien päälle ja laita leipäviipale päälle kanneksi.

  6. Purista leipiä kevyesti yhteen. Halutessasi kääri leipä voipaperiin ja leikkaa terävällä veitsellä kahteen osaan!

Reseptissä on käytetty: