Glutenfri grön lasagne
Helppo ateria

Gluteeniton lasagne - itsetehdyistä lasagnelevyistä, kasvistäyte

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Tällä reseptillä voit valmistaa gluteenittomia lasagnelevyjä. Reseptissä on myös vinkki kasvistäytteeseen.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Pastataikina:
    Sekoita vesi, öljy ja suola kulhossa. Lisää jauhot ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina neljää palaan ja kauli niistä vuokaan sopivat levyt.

  2. Kasvistäyte:
    Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää kasvisliemi, tomaatit, suola ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10 minuutta. Mausta valkosipulilla, oreganolla, suolalla ja pippurilla.

  3. Kokoa ainekset lasgnevuokaan:
    Laita voidellun vuoan pohjalle lasagnelevy ja sen päälle täytettä ja sitten lasagnelevy ja täytettä vuorotellen. Jätä päällimmäiseksi kasvistäytettä ja ripottele päälle juustoraastetta.

  4. Paista lasagne kypsäksi 200°C:ssa n. 30 minuuttia.

    Vinkki!
    Jos haluat säästää aikaa, valmista lasagne valmiista, gluteenittomista lasagnelevyistä.