Gluteeniton lasagne - itsetehdyistä lasagnelevyistä, kasvistäyte
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Tällä reseptillä voit valmistaa gluteenittomia lasagnelevyjä. Reseptissä on myös vinkki kasvistäytteeseen.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4Vaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Pastataikina:
Sekoita vesi, öljy ja suola kulhossa. Lisää jauhot ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina neljää palaan ja kauli niistä vuokaan sopivat levyt.Kasvistäyte:
Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää kasvisliemi, tomaatit, suola ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10 minuutta. Mausta valkosipulilla, oreganolla, suolalla ja pippurilla.Kokoa ainekset lasgnevuokaan:
Laita voidellun vuoan pohjalle lasagnelevy ja sen päälle täytettä ja sitten lasagnelevy ja täytettä vuorotellen. Jätä päällimmäiseksi kasvistäytettä ja ripottele päälle juustoraastetta.Paista lasagne kypsäksi 200°C:ssa n. 30 minuuttia.
Vinkki!
Jos haluat säästää aikaa, valmista lasagne valmiista, gluteenittomista lasagnelevyistä.