Gluteeniton kasvislasagne
Helppo ateria

Gluteeniton Kasvislasagne

Arviot

(24 votes)

(24 votes)

Vihreää ja herkullista!

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

  2. Kuullota kasvikset öljyssä, lisää kasvisliemi, tomaattimurska, suola ja mausteet. Keitä kannen alla n. 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Voitele uunivuoka öljyllä. Laita pohjalle kerros lasagnelevyjä. Lisää kerros kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen, jätä kastike päällimmäiseksi ja ripota päälle juustoraastetta.

  4. Paista 200°C:ssa n. 30 minuuttia.

Reseptissä on käytetty:
Glutenfria lasagneplattor från Semper

LASAGNE