Gluteeniton grillattu voileipä
Helppo ateria

Gluteeniton grillattu voileipä

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Gluteenittomat grillatut leivät avokadon ja uppomunien kera ovat succé!

  • Valmistusaika
    20 min
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Valmista aluksi uppomunat. Keitä vesi, lisää etikka ja suola. Säädä lämpö pienelle. Riko munat yksitellen kahvikuppiin ja valuta hitaasti, varovasti vteen. Hauduta 3-4 min., kunnes valkuainen hyytyy. Valkuainen kätkee sisälleen vielä löysän keltuisen. Nosta munat vedestä reikäkauhalla.

  2. Paista / kuullota tomaatit nopeasti oliiviöljyssä paistinpannulla.

  3. Grillaa leivät esim. voileipägrillissä.

  4. Laita grillatut leipäviipaleet leikkulaudalle. Levitä leivälle n. 1/2 haarukalla soseutettua avokadoa. Lisää muna ja tomaatit ja ripottele päälle chilihiutaleita ja voileipäkrassai. Mausta pippurilla, suolalla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä ohuena nauhana.

Reseptissä on käytetty:
Semper Toasty Havre

TOASTY SIS. KAURAA