Gluteeniton fetajuusto-papuleipä
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Raikas gluteeniton leipä kasvistäytteellä on täynnä vihreitä ja rouskuvia kasviksia. Ruokaisa leipä sisältää fetajuustoa, papuja ja retiisejä. Testaa tätä reseptiä!
Valmistusaika
15 minAnnosmäärä
4 leipääVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Viipaloi retiisit ohuiksi ja laita ne kylmään veteen, jotta niistä tulee rapeita.
Sekoita soijapavut ja fetajuusto tahnaksi tehosekoittimella. Lisää hieman vettä, jos tahna tuntuu liian paksulta. Mausta pippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.
Leikkaa porkkanat viipaleiksi tai raasta ne.
Levitä reilusti papu-fetatahna leipien päälle, lisää porkkanaviipaleet, retiisi ja krassi.
Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja chiliä.