Gluteeniton avokadoleipä
Helppo ateria

Gluteeniton avokadoleipä

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Avokado + minipatonki = totta! Astetta hienompana herneenversojen kera.

  • Valmistusaika
    15 min
  • Annosmäärä
    6 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

  2. Kuori avokado ja soseuta haarukalla.

  3. Kuutioi tuore tomaatti.

  4. Leikkaa chili ja korianteri pieneksi silpuksi.

  5. Sekoita ainekset ja mausta raastetulla valkosipulilla, limen mehulla ja ripauksella suolaa

  6. Paista minipatongit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä ja jaa kahteen osaan pituussuunnassa.

  7. Lisää päälle avokadotäytettä ja koristele herneenversoilla.

Reseptissä on käytetty:
Semper Minibaguetter Fiber, glutenfria och fiberrika minibaguetter

ROUHEISET MINIPATONGIT

Semper Minibaguetter, glutenfritt bröd som gräddas hemma

MINIPATONGIT