Gluteenittomat leivät uunipaahdettujen tomaattien ja papuhummuksen kera
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Uunissa paahdetut tomaatit ja papuhummus muodostavat herkullisen ja ruokaisan täytteen gluteenittomalle leivälle. Helppo ja nopea resepti!
Valmistusaika
20 minAnnosmäärä
4 leipääVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 200 °C:een.
Laita tomaatit uunivuoan pohjalle ja valuta päälle hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa tomaatteja uunissa n. 20 min. Ota pois uunista ja anna jäähtyä ennen leivän valmistamista. Tomaatit maistuvat hyvältä myös kylmänä.
Valmista paputahna, kun tomaatit ovat uunissa.
Laita pavut siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Lisää oliiviöljy, oregano, sitruunatäysmehu, suola ja pippuri. Sekoita tehosekoittimella rakenteeltaan karheaksi tahnaksi.
Levitä papuhummus leivälle. Lisää päälle muutamia tomaatteja, krassia ja lopuksi hieman oliiviöljyä ohuena nauhana juuri ennen tarjoamista.