Vohveleita ja marjoja lautasella
Aamu- ja välipala

Gluteenittomat vohvelit

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Vihdoinkin ihanan rapeita gluteenittomia vohveleita. Näitä on helppo valmistaa ja tuloksena on aina herkulliset vohvelit. Voit halutessasi säilyttää osan taikinasta jääkaapissa seuraavaa päivää varten.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Mittaa jauho, nostatusaine ja suola kulhoon. Sekoita ja lisää vesi pieninä määrinä samalla vatkaten, jotta taikinasta tulee tasainen.

  2. Sulata voi tai käytä juoksevaa margariinia, lisää jäähtynyt rasva taikinaan ja sekoita huolella.

  3. Kuumenna vohvelirauta ja voitele se voilla tai margariinilla. Paista vohvelit kullankeltaisiksi.

  4. Tarjoa tuoreiden marjojen kera.

    Vinkki: Lisää makeiden vohveleiden taikinaan 1 tl vaniljasokeria.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton hieno jauheseos

HIENO JAUHOSEOS

gluteeniton jauhoseos

GLUTEENITON JAUHOSEOS