Gluteenittomat vohvelit
Arviot
(1 votes)
(1 votes)
Vihdoinkin ihanan rapeita gluteenittomia vohveleita. Näitä on helppo valmistaa ja tuloksena on aina herkulliset vohvelit. Voit halutessasi säilyttää osan taikinasta jääkaapissa seuraavaa päivää varten.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Mittaa jauho, nostatusaine ja suola kulhoon. Sekoita ja lisää vesi pieninä määrinä samalla vatkaten, jotta taikinasta tulee tasainen.
Sulata voi tai käytä juoksevaa margariinia, lisää jäähtynyt rasva taikinaan ja sekoita huolella.
Kuumenna vohvelirauta ja voitele se voilla tai margariinilla. Paista vohvelit kullankeltaisiksi.
Tarjoa tuoreiden marjojen kera.
Vinkki: Lisää makeiden vohveleiden taikinaan 1 tl vaniljasokeria.