Lettuja lohitäytteella lautsella
Helppo ateria

Gluteenittomat letut lohitäytteellä

Arviot

(2 votes)

(2 votes)

Rapeat ja herkulliset gluteenittoamat letut on helppo ja nopea valmistaa Semper jauhoseoksilla. Letut maistuvat myös suolaisten täytteiden kera.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    10-12 lettua
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Letut

  1. Mittaa jauhoseos ja suola kulhoon.

  2. Lisää maito, kasvijuoma tai vesi pienissä erissä jauhoseokseen ja vispaa tasaiseksi taikinaksi.

  3. Lisää taikinaan kevyesti vatkatut munat ja jäähtynyt voisula tai juokseva margariini.

  4. Anna turvota n. 10 min.

  5. Paista ohuet letut voissa pannulla.

Lohitäyte

  1. Leikkaa lohi paloiksi ja siirrä kulhoon. 

  2. Lisää crème fraiche, ruohosipuli, tilli ja 1/2 sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita täytteen ainekset.

  3. Levitä täyte lettujen päälle, rullaa.

    Vinkki: Halutessasi voit leikata rullasta sopivankokoisia annospaloja.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton hieno jauheseos

HIENO JAUHOSEOS

gluteeniton jauhoseos

GLUTEENITON JAUHOSEOS