Lettuja lohitäytteella lautsella
Helppo ateria

Gluteenittomat letut lohitäytteellä

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Rapeat ja herkulliset suolaisille täytteille sopivat gluteenittomat letut on helppo valmistaa Semperin vohveli- ja lettujauheesta.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    10-12 lettua
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Letut

  1. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.

  2. Anna turvota n. 10 min.

  3. Paista voidellulla pannulla.

Lohitäyte

  1. Leikkaa lohi paloiksi ja siirrä kulhoon. 

  2. Lisää crème fraiche, ruohosipuli, tilli ja 1/2 sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita täytteen ainekset.

  3. Levitä täyte lettujen päälle, rullaa.

    Vinkki: Halutessasi voit leikata rullasta sopivankokoisia annospaloja.

Reseptissä on käytetty:
tuotekuva vohveli- ja lettujauhe

VOHVELI- JA LETTUJAUHE