Gluteenittomat letut lohitäytteellä
Arviot
(2 votes)
(2 votes)
Rapeat ja herkulliset gluteenittoamat letut on helppo ja nopea valmistaa Semper jauhoseoksilla. Letut maistuvat myös suolaisten täytteiden kera.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
10-12 lettuaVaikeusaste
Helppo
Letut
Mittaa jauhoseos ja suola kulhoon.
Lisää maito, kasvijuoma tai vesi pienissä erissä jauhoseokseen ja vispaa tasaiseksi taikinaksi.
Lisää taikinaan kevyesti vatkatut munat ja jäähtynyt voisula tai juokseva margariini.
Anna turvota n. 10 min.
Paista ohuet letut voissa pannulla.
Lohitäyte
Leikkaa lohi paloiksi ja siirrä kulhoon.
Lisää crème fraiche, ruohosipuli, tilli ja 1/2 sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita täytteen ainekset.
Levitä täyte lettujen päälle, rullaa.
Vinkki: Halutessasi voit leikata rullasta sopivankokoisia annospaloja.