Gluteeniton tuorepuuro
Aamu- ja välipala

Semper gluteeniton Tuorepuuro

Arviot

(7 votes)

(7 votes)

Yön-yli-puuro sopii illanvirkuille. Valmista illalla ja nauti aamulla marjojen ja hedelmien kera.

  • Valmistusaika
    15 min
  • Annosmäärä
    1 annos
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Sekoita kauramaito, chiansiemenet, maapähkinävoi ja hunaja kulhossa.

  2. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita. Katso, että hiutaleet peittyvät maidon alle. Peitä kulho foliolla ja laita yöksi jääkaappiin.

  3. Hyvää huomenta! Ota kulho jääkaapista, lisää haluamasi täytteet ja nauti.

Reseptissä on käytetty:
Semper Havregryn, glutenfria havregryn på ren havre

GLUTEENITON KAURAHIUTALE