Gluteeniton Jogurttijäädyke
Aamu- ja välipala

Gluteeniton Jogurttijäädyke

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Tähän reseptiin tarvitaan jäätelötikkuja ja -muotteja sekä mielikuvista. Tuloksena on täyteläinen, marjainen välipala tai jälkiruoka.

  • Valmistusaika
    6 h 30 min
  • Annosmäärä
    10 kpl
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Kiehauta vadelmat ja mustikat kattilassa. Makeuta 4-5 ruokalusikallisella sokeria.

  2. Sekoita jogurtti, maito ja hunaja erillisessä kulhossa.

  3. Laita 2 rkl jogurttitäytettä jokaiseen jäätelömuottiin, lisää päälle 1 rkl kauramuromysliä ja 1 rkl marjoja kerroksittain ja lopuksi kerros jogurttia.

  4. Kopauta jäätelömuotteja kevyesti keittiön pöytää vasten, näin voit poistaa mahdollisia ilmakuplia.

  5. Pistele lopuksi jäätelötikut paikalleen ja anna jäähtyä pakastimessa vähintään 6 tuntia.

  6. Ota pakastimesta, irrota muoteista ja nauti!

Reseptissä on käytetty:
KICK! Raspberry, glutenfri granola med hallon

KICK! KAURAMUROMYSLI VADELMA