Näkkileipä leipomo

Näkkileipäleipomo

Rapeaa ja hyvää vuodesta 1991.

Me Semperillä olemme valmistaneet ja tuotekehittäneet näkkileipiä jo yli 30 vuoden ajan. Gluteenittomat, laadukkaat, perinteiset ja uuudet tuotteet ovat olleet itsestään selviä asioita tuotannossamme alusta alkaen.

Jonas leipoo gluteenitonta

Perinteet & halu kehittyä

Mestarileipuri Jonas Rabon johdolla testaamme ja kehitämme uusia näkkileipäreseptejä Semperin koeleipomossamme. Siellä toimivaksi todetut reseptit muokataan näkkileipäleipomossa leipureiden avulla tuotantoon sopiviksi. Jonasilla on pitkä kokemus tuotekehityksestä, raaka-aineista ja ravitsemuksesta. Hän pitää erittäin tärkeänä huolella valittuja ainesosia, jotka antavat tuotteelle herkullisen maun ja ovat terveellisiä.  

Näkkileipä on trendikästä ja suosittua Pohjoismaissa ja siitä on saatavilla uskomattoman monta erilaista vaihtoehtoa, mutta osa omista suosikkimauistani näkyy tietysti myös kehittämissäni resepteissä.

Jonas jatkaa
– Ensin haluan tietysti kehittää perinteisistä näkkileivistä gluteenittomat versiot. Uudet maut ja trendikkäät ainekset tekevät työstäni kiinnostavan. Haluan ehdottomasti, että näkkileipämme ovat myös hyödyllisiä. Siksi valitsen aina aineksia, joiden ansioista leipien ravintosisältö ja maku on hyvä.

– Kuluttajat tietävät nykyään hyvin, että vitamiinit ja kivennäisaineet ovat tärkeitä ruokavaliossa. Jotta Semperin näkkileipä olisi yhtä hyödyllistä kuin tavallinen näkkileipä, lisäämme siihen mm. B-vitamiineja ja rautaa. Leipä on näiden ravintoaineiden hyvä lähde.

Semperin visio parhaasta Näkkileipäleipomosta on se, etta haluamme tarjota monipuolisen valikoiman korkealaatuisia ja terveellisiä näkkileipiä. Ilman kompromisseja leipien maussa!

Laadukasta gluteenitonta näkkileipää

Gluteenitonta näkkileipää, jossa on monta etua!

  • 100 % runsaskuituisia.
  • 83 % ilman lisättyä sokeria tai alhainen sokeripitoisuus.
  • 25 % saanut avainreikätunnuksen, joka kertoo terveellisyydestä.
  • 67 % täydennetty vitamiineilla ja kivennäisaineilla
  • 92 % FODMAP-ystävällisiä.
  • Kaikki tuotteemme valmistetaan tiukkojen gluteenittomien tuotteiden valmistamiselle säädettyjen kriteerien mukaan, tehtaalla jolla käsitellään vain gluteenittomia aineksia. Tuotteemme on sertifioitu Ruotsin Keliakialiiton toimesta.

            

Gluteeniton näkkileipäleipomo, uusi linjasto
Näkkileipäleipomon seinä

Näkkileipää Semperiltä

Valitse runsaasta valikoimasta – kaikki gluteenittomia, tietenkin!