Gluteenittomat jauhoseokset

Semperin gluteenittomat jauhoseokset tekevät leivonnasta yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja hauskempaa. Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia ja huolellisesti koeleivottuja jauho- ja leivontaseoksia, jotka tekevät leipomisesta nopeaa, gluteenitonta ja ennen kaikkea maukasta!

Glutenfri bakning med Semper Mixer

Punnitse ainekset parhaan lopputuloksen saamiseksi

Gluteeniton jauhoseos: 1dl painaa n. 55g

Kuitupitoinen jauhoseos: 1dl painaa n. 55g

Hieno jauhoseos: 1dl painaa n. 60g

Karkea jauhoseos: 1dl painaa n. 55g

Mitä jauhoseosta minun kannattaa käyttää?

Vaaleat jauhoseokset

Gluteeniton jauhoseos ja Hieno jauhoseos

Hienojakoisemmat vaaleat jauhoseokset sopivat erityisesti makeisiin leivonnaisiin, vohveleihin ja vaaleaan leipään.

Semper Gluteeniton jauhoseos on todellinen klassikko, jonka avulla leivot gluteenitonta maukkaasti ja vaivattomasti. Ehkä maailman maukkain kakku valmistuu Semperin Gluteenittomalla jauhoseoksella. Kokeile itse!

Jos haluat leipoa laktoositonta ja ilman lisättyä vehnätärkkelystä, valitse Hieno jauhoseos. Mitä jos kokeilisit esimerkiksi paljon kehuttua kakkupohjaamme tai rouskuvia suklaakeksejämme?

Karkeat jauhoseokset

Kuitupitoinen jauhoseos ja Karkea jauhoseos

Karkeat jauhoseokset sisältävät enemmän kuitua ja sopivat näin erityisesti kuitupitoisten leipien, piiraiden ja pizzan valmistamiseen.

Kuitupitoinen jauhoseos on täydellinen piirakkapohjan tai mehukkaiden pullien valmistukseen. Valitse karkea jauhoseos, jos haluat leipoa gluteenitonta laktoosittomasti ja ilman vehnätärkkelystä. Oletko jo kokeillut maukasta pizzapohjareseptiämme?

Servering av nybakat och glutenfritt brld

Rakastettu Pofiber parempaan leivontaan

Pofiberin avulla onnistut leivonnassa ja ruuanlaitossa. Perunakuidusta valmistettu Pofiber sitoo tehokaasti suuria määriä nestettä, jolloin ruuat ja leivonnat saavat enemmän makua ja pysyvät mehukkaina. Koska Pofiber on hienojakoinen ja maultaan, hajultaan sekä väriltään neutraali, sitä voidaan käyttää hyvin myös vaaleissa leivissä sekä leivonnaisissa. Pofiber toimii erinomaisesti myös korppujauhojen korvikkeena kakkuvuokien vuoraamisessa tai lihapullataikinassa. Pofiberin avulla saat helposti ruokavalioon myös lisää ravintokuitua! Katso alta vinkit herkullisen ja muhkean vaalean leivän leivontaan. 

Pofiber perunakuitu

Leipäjauhoseos Kaura & Kvinoa

Viimeisin uutuus runsaskuituisiin jauhoihimme on leipäjauhoseos, jolla leipominen on hauskaa ja helppoa. Lisää vain vesi, öljy ja suola ja voit leipoa meheviä aamiaissämpylöitä, hyvän limpun, näkkileipää, foccaciaa ja paljon muuta - onnistut yhdellä jauhoseoksella. Se on valmistettu luonnollisista aineksista, kuten kaurasta, kvinoasta ja bataatissa. Niiden ansiosta leipä on herkullista ja kauniin kullankeltaista. Pakkaus sisältää kuivahiivapussin. Leipäjauhoseoksestamme valmistuu taikina, jota on helppoa käsitellä. Leivässä on rapea pinta ja pehmeä sisus. Jauhoseos on gluteenitonta, laktoositonta ja kuitupitoista. Ei sisällä lisättyä vehnätärkkelystä ja sokeria.

Leipäjauhoseos Kaura & Kvinoa