Quinoa glutenfritt knäckebröd

Näkkileipä

Lue lisää gluteenittomista näkkileivistämme.

Kysymys: Sisältääkö Semperin näkkileipä sokeria?
Vastaus: Gluteeniton Näkkileipä (tuotenro. 5679) sisältää sokereita yhteensä 6 g / 100 g. Näistä 6 g:sta 5 g on maitosokeria, joka tulee luonnostaan ​​maidosta. Lisäämme taikinaan tietyn määrän sokeria, varmistaaksemme näkkileipätaikinan käymisen. Karkea Näkkileipä, Ohut Näkkileipä ja Kauranäkkileipä sisältävät riisijauhoja, perunajauhoja ja kauraa. Nämä ainesosat sisältävät myös luonnollisia sokereita. Samoin kuin Gluteenittomassa Näkkileivässä, taikinassa on oltava tietty määrä sokeria, jotta taikina käy leivonnan aikana. 

Kysymys: Onko Semperin näkkileipä vegaaninen?
Vastaus: 
Kaikki näkkileipämme ovat tällä hetkellä (alkaen tammikuu 2019) sopivia vegaaneille, lukuun ottamatta tuotenro. 5679 "Näkkileipä".

Kysymys: Sisältävätkö Semperin näkkileivät maitoproteiinia?
Vastaus:
 Meiltä löytyy näkkileipiä, jotka ovat laktoosittomia, joten jos et ole allerginen maitoproteiinille, ainoastaan laktoosi-intolerantti, valikoimassamme on tuotteita, joita voit syödä. 

Valitettavasti valikoimassamme ei kuitenkaan ole sekä gluteenittomia että maitoproteiinittomia tuotteita. Monissa tuotteissa ei ole maitoa ainesosana, mutta maitoproteiinittomuuden takaamiseksi tuotteiden valmistuksessa tulee noudattaa erityisiä turvallisuussäädöksiä, mikä ei ole vielä ollut meille ajankohtaista, koska tarjoamme ensisijaisesti gluteenittomia tuotteita.