Gluteenittomat parsakaalitapakset
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Herkulliset parsakaalitapakset maistuvat parhaalta paprikadipin kera.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
15 ParsakaalitapastaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Kiehauta parsakaalia vedessä n. 1 minuutin ajan ja anna sen jäähtyä kylmässä vedessä.
Valuta vesi pois parsakaalista ja paloittele se.
Sekoita yleiskoneella: paloiteltu parsakaali, muna, parmesanjuusto, Pofiber-perunakuitu ja persilja.
Mausta taikina suolalla ja pippurilla.
Muotoile ruokalusikallisesta taikinaa puikko tai pyöreä pallo ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista uunissa 200° C:ssa n. 15 min. Kääntele ja paista vielä n. 10 min.
Tarjoa lämpimänä dippikastikkeen kera.